1. Jūsų realus vardas : Dovydas
2. Miestas :Siauliai
3. Amžius :19 spalio 15 bus 20
4. Slapyvardis žaidime :DoDo, XiaN
5. Būsima ar esama žaidimo profesija :suportu nevaldau, bs - nekenciu, losiu - lankai, dageriai , nekras, sph
6. Laikas, praleidžiamas žaidime per parą ( nuo kelių iki kelių ) : kol nedirbu galiu muo penktadienio iki antradienio skirti 12h +-
7. Žaidimo patirtis ( Klanai, serveriai ) :disgrace, latrai ir dar no name parciukuose
8. Pasiekimai žaistuose serveriuose : per daug rasyti, losiu egame c3 laiku
9. Supratimas "Gracia Final, epilogue, freya, high five" ( Farm, Quest ) hronikose : c6 daug praloses, bet aisku esu ir gracia ir h5 loses ir GOD bandes, reikies ir susigaudysiu quest tutorialus moku skaityti, o ju pilna nete
10. Kodėl pasirinkote "RedAngels" klaną? tesiog nuoriu normalaus klano , ilgesniam laikui losti laisvalaikiu l2
11. Kur ir kokiomis aplinkybėmis sužinojote apie mūsų klaną? l2jforumas, bet esu mates ir ne viename serveryje
12. Ko tikitės iš "RedAngels" klano dabar ir ateityje? Gerai praleisto laiko
13. Kodėl manote jog "RedAngels" turėtu pasirinkti būtent jus? net nezinau, jums spresti, esu kalbantis ir siaip megstantis juokauti zmogus, l2 moku lost, grybo nepjaunu
14. Palikit savo kontaktus ( Skype ). dovydas595
15. Jai turite ką nors pridurti, rašykite. Tai gali įtakoti jūsų priimimą į klaną. -