1. Jūsų realus vardas :Airidas
2. Miestas :Šiauliai
3. Amžius :18
4. Slapyvardis žaidime :Tumor
5. Būsima ar esama žaidimo profesija :Apsisprendęs tikrai esu, kelčiau Sword Muse, bet jei netiktų, galėčiau kelti jums reikalingą klasę.
6. Laikas, praleidžiamas žaidime per parą ( nuo kelių iki kelių ) : Turiu laiko į valias, į dieną praleidžiu prie l2 nuo 1 iki 8 valandų, kartais turime ir savo reikalų.
7. Žaidimo patirtis ( Klanai, serveriai ) : Serveriai: BFD:E,R,J. Avalonas, Beyond (c4), overworld, asterios (x5), mega (x10) ir visokių javinių mid, low rate.Klanai: BloodPath, Konkurentai, MaironArchid, Sunreave, kitų neminėsiu, nes ten buvo javinai.
8. Pasiekimai žaistuose serveriuose : BFDE vesper setas, BFDR moirai, bet po kiek laiko mečiau serverį, nes krito online skaičius. Avalone full S-grade, Beyonde Full S-Grade. overworld, Elegia setas, Vesper gunas +16. Asterios, 81 Lvl Full dyn setas ir gunas. Mega galėjau ir neminėti, bet tiek to, turėjau Drak seta +8 ir Dyn Bow +11.
9. Supratimas "Gracia Final, epilogue, freya, high five" ( Farm, Quest ) hronikose :Esu žaidęs daug, suprantu beveik viską, gal iš tiesu kai kuriuose vietose reikės pagalbos iš jūsų, bet greitai mokausi.
10. Kodėl pasirinkote "RedAngels" klaną? Tikrai žinau, kad esate malonūs žmonės, pasitikintis vienu kitu, vadovaujantys tvarkingai, susižaidžianti komandą, niekinanti kitus klanus.
11. Ką esate girdėję apie mus? Kaip ir minėjau 10 punkte, esate tikrai tvarkingas klanas, susižaidžiantis, pajuokaujantis, turintys savo ribas, be to girdėjau, kad bfd serveryje gerai pasireiškėte.
12. Kur ir kokiomis aplinkybėmis sužinojote apie mūsų klaną? Esu girdėjęs senai, bet nebuvo galimybių įstoti, dabar tiesiog nuėjau į l2j topus, pamačiau, kad priimate pavienius žaidėjus, tai mėginu įstoti pas jus.
13. Ko tikitės iš "RedAngels" klano dabar ir ateityje? Kiek žinau jūs tikrai esate gerai susižaidęs klanas, tai tikiuosi tik gero bendravimo, ištvermės ir stiprybės.
14. Kodėl manote jog "RedAngels" turėtu pasirinkti būtent jus? Esu žvalus žmogutis, bendraujantis, mėgstantis juokelius ir juos suprantantis, esu tikrai patyręs l2 žaidėjas bei niekur nepradingstu nepranešęs.
15. Jai turite ką nors pridurti, rašykite. Tai gali įtakoti jūsų priimimą į klaną. Manau daug savęs negirsiu, nes to dalyko nemėgstu kaip kiti "bla, bla, bla" tiesiog esu toks žmogus kaip ir visi, tik dažniausiai skiriuosi nuo kitų savo griežtumu ir teisybę. Be to ne paminėjau, kad nebijau meet, tikrai mėgstu gerą kompanija prie vodkes ar alaus.