RedAngels
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to RedAngels clan forum.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Anketa @ Grimuok

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Grimas

Anketa @ Grimuok  Empty
PostSubject: Anketa @ Grimuok    Anketa @ Grimuok  I_icon_minitimeWed Oct 05, 2011 6:26 pm

1. Jūsų realus vardas : Paulius
2. Miestas : Jonava
3. Amžius : 18
4. Slapyvardis žaidime : Grimuok
5. Būsima ar esama žaidimo profesija : Mystic Muse
6. Laikas, praleidžiamas žaidime per parą ( nuo kelių iki kelių ) : Darbo dienomis ~5h Savaitgaliais ~9h
7. Žaidimo patirtis ( Klanai, serveriai ) : Žaidžiu nuo c4 laikų. Apie 2 metus esu pražaidęs AgainstAllOdds klane. Pagrinde lošiau BFDR/BFDE. Bet esu lošes ir Avalone bei beyonde.
8. Pasiekimai žaistuose serveriuose : Kaupiama patirtis, constantu susižaidimas.
9. Supratimas "Gracia Final, epilogue, freya, high five" ( Farm, Quest ) hronikose : Vienintelė bėda, kad buvau padaręs metų pertrauką, bet manau tai neproblema, prie visko priprantama ir perprantama kaip sakoma:)

10. Kodėl pasirinkote "RedAngels" klaną? Nes rimtesniu klanų nematau, Tie patys awake, zergo armija. Loses su jais menesy, bet jokio ispudzio man nepaliko.
11. Ką esate girdėję apie mus? Prarukiau atminty:D bet esat matyti nuo c5
12. Kur ir kokiomis aplinkybėmis sužinojote apie mūsų klaną? Searchinau.
13. Ko tikitės iš "RedAngels" klano dabar ir ateityje? Tikiuosi susižaidimo, pastovios veiklos, planu vykdymo, bei vienas kito supratimo.
14. Kodėl manote jog "RedAngels" turėtu pasirinkti būtent jus? Kuo daugiau motyvuotų žmonių, tuo didesnę kokybę galima išgaut.
15. Jai turite ką nors pridurti, rašykite. Tai gali įtakoti jūsų priimimą į klaną. Manau pateikta informacija pades jum apsisprest.
Back to top Go down
shaDDix

shaDDix

Anketa @ Grimuok  Empty
PostSubject: Re: Anketa @ Grimuok    Anketa @ Grimuok  I_icon_minitimeThu Dec 01, 2011 5:53 am

mhhh "have" nebusi jaip jis EMO style ?
Back to top Go down
https://www.facebook.com

Anketa @ Grimuok
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anketa @ Aco
» Anketa ...
» Anketa BaltRex
» Anketa / Tumor