1. Jūsų realus vardas : Tomas.
2. Miestas : Vilnius.
3. Amžius : 18.
4. Slapyvardis žaidime : Elita0ne.
5. Būsima ar esama žaidimo profesija : galvoju apie sagittarius.
6. Laikas, praleidžiamas žaidime per parą ( nuo kelių iki kelių ) : nuo 3 kokiu iki 10 daugiausia.
7. Žaidimo patirtis ( Klanai, serveriai ) : nuo c1 kobros laiku ( nors tada dar mazas buvau
). stengiuosi losti LT serveriuose, beyond, bfd, avalon, losiau pora kart ir pas rusus bet del subyrejusio cp daznai ir pats leavindavau. dazniausiai be cl bunu, nors is zinomesniu gal pas DS esu buves.
8. Pasiekimai žaistuose serveriuose : normaliam serve su normalia komanda h5 vorpal/vesper setai, taip pat ginklai ir juve.
9. Supratimas "Gracia Final, epilogue, freya, high five" ( Farm, Quest ) hronikose : na, pagrindinius q ir vietas zinau, o jei ka tai stengsiuos greit susipazint su kitom naujovem
10. Kodėl pasirinkote "RedAngels" klaną? Nes girdejes nemazai geru atsiliepimu apie jus, matosi,kad rimtas cl ir nemazai pasiekiantis, noreciau prisijungt prie sios komandos ir patirti visus nuotykius kartu
11. Ką esate girdėję apie mus? Stiprus, susizaides klanas, pridarantis daug kam problemu
12. Kur ir kokiomis aplinkybėmis sužinojote apie mūsų klaną? Maciau kazkuriam serveryje, video, anksciau is kazkur apie jus zinojau o dabar uzmaciau l2j.lt forume kad einat i l2.ws tai ir nuspredziau pabandyt prisijungt prie jusu
13. Ko tikitės iš "RedAngels" klano dabar ir ateityje? linksmo,draugisko zaidimo, gerai praleisto laiko ir patirtu nauju ivykiu, tikiuosi vienos vieningos komandos
14. Kodėl manote jog "RedAngels" turėtu pasirinkti būtent jus? Esu istikimas, klausau nurodymu, stengiuos padet kiek galiu ir manau galiu neblogai zaisti
15. Jai turite ką nors pridurti, rašykite. Tai gali įtakoti jūsų priimimą į klaną. Paprastas vaikinukas, megstu bendrauti ir palaikyti gerus santykius, prisidesiu prie komandos geroves kiek galesiu