RedAngels
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to RedAngels clan forum.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Anketa (tehpwner)

Go down 
3 posters
AuthorMessage
TehPwner

Anketa (tehpwner) Empty
PostSubject: Anketa (tehpwner)   Anketa (tehpwner) I_icon_minitimeThu Sep 29, 2011 9:26 pm

1. Jūsų realus vardas : Laurynas!
2. Miestas : Kaunas
3. Amžius : 21
4. Slapyvardis žaidime : Net nezinau kokiu zaisiu bfd Smile sugalvosiu dar nes nickus paprastai derinu prie zaidziamu profesiju kuri pas mane dar nera galutine
5. Būsima ar esama žaidimo profesija : Pageidauciau glado BET galiu zaisti praktiskai uz viska Smile isskyrus healeriu klases ir bd su sws nes uz juos atsizaista ir noreciau ko nors greitesnio Smile
6. Laikas, praleidžiamas žaidime per parą ( nuo kelių iki kelių ) : nuo paskaitau pabaigos iki 12/02 nakties. (savaitgaliai mano prasideda ketvirtadieni o tada jau unlimited)
7. Žaidimo patirtis ( Klanai, serveriai ) : oj ir nuo ko cia pradet... zaidziau avalone, e-games, wrath, Arion, dexternet, RPG - club, NEXUS lyg ir viskas Smile klanai: Bravehearts, RedCross, Dreamhunters, WK, MagicR, TheBlackDragon.
8. Pasiekimai žaistuose serveriuose : zaidziau kol klanai byret pradejo Smile isskyrus Arion nes ten jau del sveikatos problemu pasitraukiau nes Nolife atsiliepe man stipriai Smile siaip tai visko yra man teke matyti tik Hero rimtam serveryje nebuvau :/ vis atsirasdavo kitas kuri feedint reikedavo. teko tik pabuvot visokiuose sudinuose serveriuose kuriu net neminesiu Smile
9. Supratimas "Gracia Final, epilogue, freya, high five" ( Farm, Quest ) hronikose :kas nezinoma tai turbut tik freya subtilumai ir high five. visa kita kaip ir aisku bet as gabus ir nezioplinedamas susigaudysiu visur Wink

10. Kodėl pasirinkote "RedAngels" klaną? pavarciau foruma istyriau visa aplinka paskaiciau jusu zinutes ir patiko! Smile sakau draugiskas klanas faini zmones atrodo ir siaip zaidzia Smile kas yra tikrai puiku. del to ir pasirinkau si klana. dar labai svarbu buvo leaderio zinutes Smile patiko kad tvarkingai ir rimtai raso.
11. Ką esate girdėję apie mus? zinau kad zaidziate pagrindiniuose Lt klanuose o jei ir uzsienyje buvot tai turbut nelabai pasirodet nes niekur negirdejau apie jus apart Lietuvos serveriu Smile kuriuose tikrai zinau kad zaidet
12. Kur ir kokiomis aplinkybėmis sužinojote apie mūsų klaną?kaip ir minejau rinkausi klanus ir pradejau apie jus dometis po forumus ir siaip ka veiket Razz vat ir uzklydau i jusiski istyrinejau visa foruma ir nusprendziau uzpildyt anketa
13. Ko tikitės iš "RedAngels" klano dabar ir ateityje?Pasilikti jame, buti pilnaverte jo dalimi kad priimtu i zaideju rata ir zinoma smagaus susizaidimo. vienintelis mano pageidavimas tai kad nebutu jokiu problemu su leaderiaujanciomis galvomis ir siaip daugiau atsakingais zmonem ypac CP. kitaip tariant kad Nefailinu nes zaidimo lygio tikiuosi nemazo.
14. Kodėl manote jog "RedAngels" turėtu pasirinkti būtent jus?esu unikalus zmogus Smile megstu Lineage ir dar labiau uz ji pati tai tik jo zaideju kompanija Smile todel puikiai pritapsiu jusu rate Smile dar ir siaip esu patyres zaidejes zaidziu jau apie 6metus ir tikrai nesu randomas Smile puikiai suprantu ka reiskia dalybos todel verksmu del itemu ar dar kazko tikrai nebus Smile mielai prisidedu prie klano farmo taciau galiu ir pasolinti. Ieskau gero tvirto klano su draugiskais zmonemis ir Tvarkingais bei santuriais leaderiais manau jus esat butent tokie ir as jums tikrai tikciau!
15. Jai turite ką nors pridurti, rašykite. Tai gali įtakoti jūsų priimimą į klaną. zinau kad priemimas i pavienius narius jau kaip ir uzdarytas bet visgi noreciau kad skirtumet man laiko ir priimtumet Smile tikrai nezadu nuvilti ir esu vertas demesio jei kokiam CP dar reikia trukstamos grandies su mielu noru ja uzpildyciau savo sugebejimais Smile kaip minejau mano klase ne galutine. jei noretumet mane priimti bet uz kita klase tikrai isklausysiu jusu pasiulymus. Lauksiu atsakymo esu draugiskas patyres idomus ir suauges Wink
Back to top Go down
Deimian

Deimian

Anketa (tehpwner) Empty
PostSubject: Re: Anketa (tehpwner)   Anketa (tehpwner) I_icon_minitimeFri Sep 30, 2011 6:53 am

Tau pasisėkė, teko biški pramėtyt žmonių, tad yra dar kelios laisvos vietos 3 lankų CP. Skype Impulse_1 ( Usa, los angeles )
Back to top Go down
TehPwner

Anketa (tehpwner) Empty
PostSubject: Re: Anketa (tehpwner)   Anketa (tehpwner) I_icon_minitimeFri Sep 30, 2011 9:26 am

Parasiau Smile laukiu atsakymo, atrodo jis off
Back to top Go down
exposed

Anketa (tehpwner) Empty
PostSubject: Re: Anketa (tehpwner)   Anketa (tehpwner) I_icon_minitimeFri Sep 30, 2011 1:05 pm

koks nikas buvo wratte serve?
Back to top Go down
Sponsored content

Anketa (tehpwner) Empty
PostSubject: Re: Anketa (tehpwner)   Anketa (tehpwner) I_icon_minitime

Back to top Go down

Anketa (tehpwner)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anketa ...