1. Jūsų realus vardas : Jonas
2. Miestas : Marijampole
3. Amžius : 18
4. Slapyvardis žaidime : Hamasekas
5. Būsima ar esama žaidimo profesija : noreciau kelt HE
6. Laikas, praleidžiamas žaidime per parą ( nuo kelių iki kelių ) : ~11 kiekviena diena
7. Žaidimo patirtis ( Klanai, serveriai ) : zaidziu nuo c4, clanai: darknessangels,aidas,beafraidof,rimtivyrukai serveriai: pagrinde asterios.tm retkarciais bfd
8. Pasiekimai žaistuose serveriuose : juokingai skamba..kaip juos reiktu suprast? cia kad turejau epic seta ar dar kazka tai tipo kazka keicia? kas buvo tas prazuvo.bent jau as taip manau
9. Supratimas "Gracia Final, epilogue, freya, high five" ( Farm, Quest ) hronikose : viska suprantu apie visas kronikas, nelb matau ir prasmes is klausimo...
10. Kodėl pasirinkote "RedAngels" klaną? Nes daugiau joks rimtas clanas neina i bfdr
11. Ką esate girdėję apie mus? kad esate RaudoniAngelai
12. Kur ir kokiomis aplinkybėmis sužinojote apie mūsų klaną? per PowerHitRadio pranese, kad renkat clana (bet cia rimtai nesitycioju)
13. Ko tikitės iš "RedAngels" klano dabar ir ateityje? herojaus tikiuosi
14. Kodėl manote jog "RedAngels" turėtu pasirinkti būtent jus? todel, kad as esu grynas lietuvis ir as UZ LIETUVA.(nepykit nelogiskas klausimas)
15. Jai turite ką nors pridurti, rašykite. Tai gali įtakoti jūsų priimimą į klaną.
P.s. nepykit, bet esu zmogus neviniojantis zodzio i vata, ir noreciau pasakyt, kad anketa yra nelb logiska, koks jum skirtumas is mano miesto, mano vardo, ka as esu pasiekes KAZKADA